ISOFLEX-PU 600

Membranë hidroizoluese lyerëse poliuretani, alifatike

Broshurë teknike
0227/1 ISOFLEX-PU 600 Πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών

VEÇORITË/INSTALIMET

Membranë lyerëse poliuretani alifatike, me një përbërës. Pas vendosjes formon një membranë tërësisht hidroizoluese, pa fuga, me elasticitet të lartë dhe rezistence të shkëlqyer ndaj rrezatimit UV.

NGJYRA

E bardhë, gri.

KONSUMI

Rreth 1,5 kg/m².

PAKETIMI

25 kg, 5 kg, 1 kg.