ISOFLEX-PU 550

Membranë hidroizoluese lyerëse poliuretani, me dy përbërës

Broshurë teknike
0227/1 ISOFLEX-PU 550 Πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό

VEÇORITË/INSTALIMET

Membranë lyerëse poliuretani me dy përbërës, pa tretës. E përshtatshme për hidroizolimin e tarracave dhe të ballkoneve, ose si shtresë e ekspozuar, ose nën pllaka, pllaka termoizoluese etj. Ideale dhe për përdorim të brendshëm, pasi është pothuajse pa erë.

NGJYRA

Gri.

KONSUMI

Rreth 1,5 kg/m².

PAKETIMI

12,5 kg (A+B).