ISOFLEX-PU 500

Hidroizolues poliuretani lyerës për tarraca

Broshurë teknike
0226/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Hidroizolues poliuretani lyerës për tarraca. Pas lyerjes me të krijohet një membranë e papërshkueshme nga uji, pa bashkime dhe fuga, me elasticitet dhe rezistencë të lartë. Certifikuar me shenjën CE si llaç shtrimi për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit, sipas standardit EN 1504-2.
Certification
Προσδοκώμενη διάρκεια ζωής 25 χρόνια.
Certification
Πιστοποιημένο κατά CE σύμφωνα με εναρμονισμένο ευρωπαϊκό πρότυπο (ΕN).
Certification
Αντιριζικό προϊόν.

NGJYRA

E bardhë, gri, tjegulle.

KONSUMI

Rreth 1,0-1,5 kg/m².

PAKETIMI

25 kg, 6 kg, 1 kg.