ISOFLEX AEGEAN

Material hibrid, për lyerje me furçë, elastomerik, hidroizolues për soleta

Kërko fletën e të dhënave teknike
0217/1 ISOFLEX AEGEAN Πολυυβριδικό, ελαστομερές, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών

VEÇORITË/INSTALIMET

Material hibrid, për lyerje me furçë, hidroizolues për soleta. Ofron bardhësi dhe rezistencë të lartë. Pas vendosjes, formon një shtresë hidroizoluese, pa qepje dhe bashkime, tepër elastike dhe rezistente. Për më tepër, mund të përdoret edhe si bojë freskuese për soleta, për shkak të pasqyrimit të lartë të rrezeve të diellit.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

1,0-1,5 kg/m².

PAKETIMI

25 kg, 15 kg, 5 kg, 1 kg.