FLEXCOAT

Bojë hidroizoluese elastike me cilësi të lartë

Broshurë teknike
0202/6 isomat flexcoat

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë elastike hidroizoluese. Ofron papërshkueshmëri totale nga uji, për mbrojtje të mureve nga shiu. Ka elasticitet të lartë dhe aftësi të ngjitë plasaritjet në sipërfaqe me plasaritje në formë fijesh. E përshtatshme për lyerje dhe hidroizolim të mureve, për mbrojtjen e shtresave bituminoze etj. Për përdorim në mjedise të jashtme dhe të brendshme.

NGJYRA

E bardhë. 266 ngjyra të zgjedhura (paleta NCS).

KONSUMI

8-12 m²/l.

PAKETIMI

10 l, 3 l.