FLEX PU-2K

Izolues fugash, poliuretani, me dy përbërës

Broshurë teknike
0633/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Izolues fugash, me dy përbërës, me bazë rrëshirash poliuretani. Ideal për izolimin e fugave vertikale dhe horizontale në dysheme dhe struktura, si rezervuarët, kanalet etj.

Ofrohet në dy lloje:
FLEX PU-2KV: Për sipërfaqe vertikale.
FLEX PU-2KH: Për sipërfaqe horizontale.

NGJYRA

Gri.

KONSUMI

1,45 kg/l të vëllimit të fugës.

PAKETIMI

5 kg (A+B).