FLEX-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë, i një cilësie të lartë

Broshurë teknike
0224/6 FLEX-PRIMER Υψηλής διεισδυτικότητας, ακρυλικό αστάρι νερού

VEÇORITË/INSTALIMET

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë me aftësi të lartë penetruese (depërtuese). Në kombinim me bojën elastike të papërshkueshme nga uji FLEXCOAT, krijon një sistem të shkëlqyer për hidroizolimin dhe zbukurimin e mureve. Gjithashtu është prajmer (astar) ideal për suvanë akrilike në trajtë paste MARMOCRYL.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

100-200 g/m².

PAKETIMI

20 kg, 10 kg, 5 kg, 1 kg.