FLEX MS-45

Mastikë ngjitëse elastomerike

Kërko fletën e të dhënave teknike
0629/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Mastikë ngjitëse elastomerike me aftësi ngjitëse të jashtëzakonshme në të gjitha materialet e ndërtimit si xham, alumin, dru, PVC etj. Ka veti mekanike të larta dhe rezistencë të madhe ndaj vjetrimit. Ka aftësi ngjitëse akoma edhe në nënshtresa të njoma. Përdoret për ngjitje elastike të fuqishme.

NGJYRA

Gri, e bardhë, tjegulle.

KONSUMI

Në mënyrë treguese: 1 tubet/10 metra në formë shiriti.

PAKETIMI

280 ml.