EPOXYCOAT-VSF

Bojë epokside 2 komponentesh pa tretës

Broshurë teknike
0406/1 EPOXYCOAT-VSF Εποξειδική βαφή 2 συστατικών

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë epokside 2 komponentesh pa tretës. Ka rezistencë jashtëzakonisht të lartë ndaj fërkimit, veprimeve kimike dhe kushteve klimaterike. Certifikuar me shenjën CE si llaç shtrimi për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit, sipas standardit EN 1504-2.

NGJYRA

RAL 7032 (gri rëre). Ngjyra të tjera RAL me porosi (sasia minimale 120 kg).

KONSUMI

200-300 g/m²/shtresë.

PAKETIMI

10 kg (A+B), 2 kg (A+B).