EPOXYCOAT-S

Bojë epokside 2 komponentesh, e përshtatshme për bojatisje pishinash

Broshurë teknike
0406/1 EPOXYCOAT-S Εποξειδικό χρώμα 2 συστατικών για βαφή πισίνων

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë epokside 2 komponentesh, me tretës (solvente). Ofron rezistencë të rritur ndaj fërkimeve, veprimeve kimike dhe atmosferike si edhe elasticitet të rritur. E përshtatshme për bojatisje pishinash. Certifikuar me shenjën CE si llaç shtrimi për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit, sipas standardit EN 1504-2.

NGJYRA

E kaltër pishinash, RAL 9003 (e bardhë). Ngjyra të tjera RAL me porosi (sasia minimale 144 kg).

KONSUMI

200-300 g/m²/shtresë.

PAKETIMI

9,6 kg (A+B), 2 kg (A+B).