EPOXYCOAT-AC

Prajmer (astar) epoksid
2 komponentesh
kundër ndryshkut

Broshurë teknike
0413/1 EPOXYCOAT-AC Αντισκωριακό, εποξειδικό αστάρι

VEÇORITË/INSTALIMET

Prajmer (astar) epoksid 2 komponentesh kundër ndryshkut, për sipërfaqe metalike. Përdoret vetëm ose si nënshtresë prajmeri kundër ndryshkut të EPOXYCOAT-W, EPOXYCOAT-VSF, EPOXYCOAT dhe EPOXYCOAT-S. Klasifikohet si produkt për përforcimin e mbrojtjes kundër gërryerjes, sipas standardit EN 1504-7.

NGJYRA

RAL 3009 (kafekuqërremtë), RAL 7040 (gri). Ngjyra të tjera RAL me porosi (sasia minimale 120 kg).

KONSUMI

150-200 g/m²/shtresë.

PAKETIMI

8 kg (A+B), 3 kg (A+B).