EPOXYCOAT

Bojë epokside 2 komponentësh

Broshurë teknike
0405/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë epokside 2 komponentesh, me tretës (solvente). Ofron rezistencë të lartë ndaj fërkimeve, veprimeve kimike dhe atmosferike. Certifikuar me shenjën CE si llaç shtrimi për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit, sipas standardit EN 1504-2.

NGJYRA

RAL 9016 (e bardhë), RAL 7035 (gri e hapur), RAL 7040 (gri), RAL 1015 (bezh). Ngjyra të tjera RAL me porosi (sasia minimale 120 kg).

KONSUMI

200-300 g/m²/shtresë.

PAKETIMI

8 kg (Α+Β).