EPOMAX-MT

Stuko epokside e lëngët, me fortësi të lartë, me tre përbërës

Kërko fletën e të dhënave teknike
0422/2

VEÇORITË/INSTALIMET

Llaç i lëngët që nuk tkurret, me fortësi të lartë, me tre përbërës. Me bazë rrëshire epokside, pa tretës, me dy përbërës dhe rërë kuarci madhësie kokrrize të zgjedhur posaçërisht. Ofron forcë fillestare dhe përfundimtare të lartë, ngjitje të shkëlqyeshme me metalin dhe betonin dhe rezistencë të lartë ndaj goditjeve dhe dridhjeve. Përdoret për bulona ankorimi, bazamente makinerish, kushineta urash, shtylla mbështetëse etj. Mund të përdoret dhe si llaç i lëngët për meremetime në elemente të dëmtuara betoni.

NGJYRA

Gri e hapur.

KONSUMI

Rreth 1,9 kg për mbushje të një vëllimi 1 l.

PAKETIMI

25 kg (A+B+C).