EPOMAX-LD

Rrëshirë epokside 2 komponentesh për imprenjim

Broshurë teknike
1501/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Rrëshirë epokside 2 komponentesh, pa tretës (solvente). Është e përshtatshme për imprenjimin dhe ngjitjen e pëlhurave prej fibrash sintetike, si pëlhura xhami, pëlhura me fibra karboni etj. që përdoren për përforcimin statik ose për meremetimin e elementeve të ndërtimit prej betoni, muri, druri etj.

NGJYRA

Gri.

KONSUMI

0,7-1,2 kg/m².

PAKETIMI

5 kg (A+B).