DUROFLOOR-BI

Bojë epokside transparente 2 komponentesh për imprenjim

Broshurë teknike
0403/2

VEÇORITË/INSTALIMET

Rrëshirë epokside transparente 2 komponentesh, me tretës (solvente), për imprenjim në dysheme prej betoni ose llaçi me çimento. Përdoret për stabilizimin e nënshtresave me bazë çimento dhe për të realizuar dysheme me rezistencë ndaj dëmtimeve nga fërkimet, të cilat nuk "pluhurosen". Përdoret gjithashtu si prajmer (astar) I bojërave epokside EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-VSF dhe EPOXYCOAT-S. Klasifikohet si SR-B2,0 sipas EN 13813.

NGJYRA

Transparente.

KONSUMI

150-250 g/m²/shtresë.

PAKETIMI

10 kg (Α+Β), 4 kg (Α+Β).