DOMOSIL-MICRO

Silikon kundër mykut me teknologji të integruar Microban®

Kërko fletën e të dhënave teknike
0622/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Silikon me performancë të lartë kundër mykut, me teknologjinë të integruar Microban për mbrojtje kundër baktereve. Ruan ngjyrën e qëndrueshme edhe pas 10 vjetësh. I përshtatshëm për izolimin e fugave me gjerësi 3-40 mm në materiale joporoze, si xhami, alumini, porcelani dhe qeramika joporoze. Aplikohet në zona me lagështirë të lartë si kuzhina, banja etj. Nuk rekomandohet të përdoret në akuariume dhe nuk mund të lyhet përsipër me bojë.

NGJYRA

Transparente, e bardhë.

KONSUMI

Fugë 10 mm x 10 mm: 1 tubet/3 m linear fugë.
Fugë 5 mm x 5 mm: 1 tubet/12 m linear fugë.

PAKETIMI

280 ml.