BLOCK-PRIMER

Astar me bazë uji, akrilik-Nënlyerje për izolim kundër njollave

Broshurë teknike
0213/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Astar me bazë uji, akrilik. Ofron ngjitje të shkëlqyeshme dhe mbulim të lartë. Izolon njollat në sipërfaqe, që të mos shfaqen në lyerjen përfundimtare. I përshtatshëm për përdorim në sipërfaqe që do të vishen me bojë plastike, të ndotua me ndotës si tymi, nikotina etj. Mund të hollohet deri në 10% ujë të pastër. Në rast ndotjeje të lartë, këshillohet të përdoret i paholluar.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Rreth. 11-12 m²/l për sipërfaqe.

PAKETIMI

3 l, 0,75 l.