BEVETOL-RD

Aditiv vonues mpiksjeje/reduktues uji, për beton, lloji G

Broshurë teknike
0129/1
VEÇORITË/INSTALIMET

Superplastifikues vonues mpiksjeje/reduktues uji në shkallë të lartë (ASTM C-494: Lloji A, D dhe G, ELOT ΕΝ 934-2:T11.1 & Τ11.2). Kur shtohet në betonin e gatshëm përmirëson punueshmërinë dhe zgjat kohën e mpiksjes. I përshtatshëm për përgatitje betoni me rezistencë të lartë, betoni të ekspozuar, betoni të pompueshëm etj.

NGJYRA

Kafe e errët.

KONSUMI
0,2-0,8 kg për 100 kg çimento.
PAKETIMI
1000 kg, 250 kg, 20 kg.