Mundësitë e karrierës

Personeli i ISOMAT është kapitali më i vlefshëm i kompanisë.
Punonjësit e tij punojnë në një mjedis pune mbi bazë meritash, të mirorganizuar, të orientuar nga individët, me respekt reciprok, besim dhe frymë skuadre që përcakton marrëdhëniet tona të punës.
Nëse kërkoni një vend të këndshëm pune, miqësor, por edhe dinamik, dhe dëshironi të bëheni anëtar i ekipit të punës të ISOMAT…

…atëherë na dërgoni një CV!

Ose, nëse jeni të interesuar, aplikoni për një pozicion konkret të publikuar këtu nga kompania.