DUROCRET-DECO

durocret deco header-new-alb

DUROCRET-DECO
Llaç dekorativ çimentoje për veshjen e sipërfaqeve të dyshemeve dhe të mureve me një paraqitje të vetme monolite.

Llaçi tradicional i çimentos, me prejardhje nga rajoni mesdhetar, përbën një tendencë kryesore të arkitekturës moderne.

DUROCRET-DECO është ideal për veshjen e sipërfaqeve të dyshemeve, mureve, kafazeve të shkallëve, sipërfaqeve të mobilieve në banja dhe kuzhina, vaskave inkaso etj., duke ofruar papërshkueshmëri unike, të shkëlqyer dhe të përhershme nga uji, me pamje estetike, fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj gërryerjes.

Përdorim i shpejtë dhe i lehtë
Falë ngjitjes së shkëlqyer në një larmi sipërfaqesh, por edhe falë pastrimit të lehtë, mund të përdoret në kuzhina, banja, mobilie dhe elemente dekorative. DUROCRET-DECO është një produkt ekonomik modelimi që respekton mjedisin nga i cili vjen dhe nxjerr në pah mjedisin që krijon.

Ngjyrat
E bardhë, gri, gri e hapur, moka, shafran, okër e hapur.

Zgjidhni stilin që ju përshtatet më së miri
Ngjyroseni përzierjen duke shtuar pigmente (ngjyrues) ose shtoni llaç çimentoje me ngjyrë (stuko) në sipërfaqen e freskët të çimentos.

 durocret deco footer-new-alb