Bëhuni distributor i ISOMAT

Pse shpërblehet të qenit distributor i ISOMAT

Po kërkoni një avantazh konkurrues dhe një furnizues që do t’ju ndihmojë të kini më shumë përfitime? ISOMAT është një prodhues i orientuar nga distributorët, i cili i vlerëson vërtet marrëdhëniet me partnerët e tij dhe është i përkushtuar ndaj suksesit të vazhdueshëm dhe zgjerimit të rrjetit të tij të distributorëve në të gjithë botën.

Përfitimet e distributorëve

  • Krijimi i kompanive të lidhura me një prodhues të besueshëm, shqetësimi kryesor i të cilit është ofrimi i zgjidhjeve të përhershme të produkteve të cilat i drejtohen një fushe të gjerë punësh ndërtimi.
  • Aksesi në një gamë gjithëpërfshirëse prej më shumë se 200 produktesh të besueshme dhe praktike për përdoruesin.
  • Cilësia e lartë e garantuar si rezultat i përdorimit të materialeve të papërpunuara të zgjedhura me kujdes, linjave tona të automatizuara të prodhimit dhe paketimit dhe sistemit tonë të brendshëm të kontrollit të cilësisë.
  • Krijimi i produkteve të reja në laboratorët tanë të kërkimit dhe zhvillimit, sipas kërkesave të tregut, zhvillimi më i fundit lidhur me materialet e papërpunuara dhe tendencat më të reja në sektorin e ndërtimit.
  • Trajnimi i kualifikuar dhe mbështetja teknike nga ekipi ynë i inxhinierëve me përvojë të gjerë.
  • Ndihma profesionale nga përfaqësuesit tanë të dedikuar të shitjeve për eksport.


Shërbimet e distributorëve

ISOMAT është një prodhues i orientuar nga distributorët, i cili i jep rëndësi të madhe rritjes së distributorëve të tij, duke ofruar shërbimet me vlerë të shtuar si më poshtë:

  • ndihmë të përkushtuar për shitjet dhe mjete promocionale,
  • mbështetje teknike dhe vizita në terren/treg,
  • trajnim i rregullt (trajnim për orientimin e distributorëve, seminare për përdorimin e produkteve etj.),
  • prezantime në internet të produkteve dhe zgjidhjeve të sistemeve të integruara.
Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e rrjetit shpërndarës të ISOMAT, ju lutemi kontaktoni export@isomat.eu.